13 Ιαν 2010

Ένα Ουφ! κι ένα.. Βραβείο!


*update
 
Αυτές τις μέρες, ένα υπέροχο, χρωματιστό, παιχνιδιάρικο Ουφ! με γυροφέρνει κι έχω ενθουσιαστεί. Είναι ένα Ουφ! απ' αυτά που ξέρεις πως θα σου φέρουν κι ένα Γιούπι!!!!!!!!! συντόμως και ομολογώ πως το περιμένω πως και πως, μετά το στενό μαρκάρισμα που μου έκανε ο απελθώντας χρόνος. Κι ας μην αφορά κάτι τεράστιο, αλλά κάτι μικρό αλλά τόσο σημαντικό για μένα.


Και μαζί με το φανταστικό Ουφ! μου, κέρδισα κι ένα βραβείο αγάπης απ' την Venus: Το Blog Sunshine Award. Και για μένα το αληθινό βραβείο, είναι αυτό που αισθάνθηκε η Venus και με σκέφτηκε πρώτη. Και είναι τόσο όμορφο, που το ψυχρό Internet, έγινε η αφορμή να κερδίσω μιαν ακόμα φίλη. Και την ευχαριστώ πολύ, γι' αυτό!

 




Οι κανόνες τώρα, απαιτούν να δώσω το βραβείο σε 12 άλλους bloggers, αλλά δεν θα ήμουν εγώ αν δεν τροποποιούσα τον κανόνα. Κι έτσι από μένα, το βραβείο θα πάει  μόνο στους εξής: Vassilis67, Θαλασσινή και  Νατασσάκι. Ξέρουν αυτοί γιατί. Εσείς τώρα παιδιά κάντε ότι θέλετε. Τηρήστε τον κανόνα, αλλάξτε τον, ότι γουστάρατε γενικώς. Αλλά κρατήστε ότι χαίρομαι. Πολύ!



ΥΓ: Και μόλις έμαθα, πως το ίδιο βραβείο παίρνω κι απ' την  γλυκειά Libertas, την οποία ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ!  Νόμιζα ότι σας μαυρίζω την ψυχή ώρες-ώρες με κάτι σκοτεινές αναρτήσεις, αλλά αφού με τιμάτε, μάλλον δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα. :))) Φιλί Libertas! Kι εύχομαι η ζωή να σου δώσει το Βραβείο που σου αξίζει!

ΥΓ: Sykaki αγαπημένο, τρίτωσε το βραβείο μου, χάρη σε σένα! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και για το ότι με σκέφτηκες και για τα όσα κυρίως έγραψες.. Μου δίνει μεγάλη χαρά να ξέρω πως οι αδέξιες λέξεις μου, κάτι αγγίζουν μέσα σας. Και τα αισθήματα, το ξέρεις ελπίζω, είναι αμοιβαία. Να καείς στις φωτιές μεγάλων αισθημάτων, αλλά ποτέ να μην γίνεις στάχτη. Αυτό θα σου ευχηθώ. Να καείς αλλά να μην ξεθωριάσεις.. Εκείνος που το είπε, είχε δίκιο. Φιλί!










Related Posts with Thumbnails