9 Απρ 2010

Zαριές...


.







Καλά, άστο, μην το ψάχνεις. Παίζει, δεν παίζει ζάρια, ξέρεις Ποιος, λίγη σημασία έχει. Αλλά οπωσδήποτε ώρες-ώρες οι συμπτώσεις, οι τυχαίες ζαριές αν θες, με κάνουν και γελάω αφάνταστα. Πάω ας πούμε στο φαρμακείο και μαθαίνω πάντα τα σούπερ νέα. Μετά τον ελεύθερο σκοπευτή του περυσινού καλοκαιριού με τις νεροσακούλες (αν θυμάσαι) με σήμα κατατεθέν την φαγωμένη φέτα πεπόνι, τώρα έχουμε ένα λεβέντη που κατουράει στα ασανσέρ, κάνοντας τις γριές να τρέπονται σε ομαδικούς εξορκισμούς του εξαποδώ τέκνου (α ρε Γιώργο Κάππα, τι ιστορίες θα μπορούσες να γράψεις, αν ζούσες κοντά μας). Κι ενώ φεύγω και πάω παραπέρα, βλέπω το απίθανο λέμε. Μαγαζί για τους απανταχού Otaku της Αθήνας (δεν πιστεύω να μην έχεις διαβάσει την σχετική ανάρτηση), παραπλεύρως της πολυκατοικίας μας (που λέει ο λόγος). Ε, αν μη τι άλλο, το Σύμπαν έχει χιούμορ... Για μας τους ανθρώπους, δεν είμαι και πολύ σίγουρη.




.

5 σχολια:

ασωτος γιος είπε...

το συμπαν εχει πολυ χιουμορ,οσον αφορα για τον κατρουλιαρη της πολυκατοικιας ,δε μου κανει τιποτα εντυπωση, απλα γουσταρω να δω αντιδραση γιαγιας να γυρνα απο λαικη και να ναι κατουριμενο το ασανσερ-! η αλλη πιο συχρονη γιαιγια θα βαλει ασυρματη καμερασ να τον πιασσει στα πρασα,

a-kentavrou είπε...

Καλησπέρα
Παίζει ζάρια,νεροσακούλες,σχετική δέθηκαν όλα στο απίθανο και το τυχαίο.Στην αρχή δεν είχα διαβάσει τα link ,αν και έχω διαβάσει αρκετές παλαιότερες αναρτήσεις σου,και αναρωτιώμουν κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Artanis είπε...

Αχ κι εγώ θέλω να δω τη γιαγιά να το ρίχνει στους εξορκισμούς...
Κι εμένα μ'αρέσουν τα μάνγκα...Λέω να ξαμολυθώ στο κέντρο να δω μήπως υπάρχει κανένα μαγαζί...
Σε φιλώ...

γιωργος είπε...

Ρε συ Μαντάμ γαμαουα αναρτηση...με ξελίγωσες στα γέλια με τον τυπο και τις ροζ κάλτσες..χαχχαχαχαχαχααχ

γαματα

τωρα μπήκα στο σπιτι φουλ οφ μπερμπον που λεει και τραγουδι και ξεραθηκα με αυτη την αναρτηση..σορρυ για το πλυμηρισμενο συναισθημα αλλα ειμαι σε φαση που δυσκολα ελεγχεται ...καλα ροζ καλτσονια με τριχες,ρε το γύφτο..χαχαχαχαχα ,,,δε παλευεσαι..

νασαι καλα κουκλα ..γελασα

αρχιζω να γραφω τωρα που ειμαι ζεστος
ανσανσερ
ροζ καλτσονι
τριχες κατσαρες
κατουρα στοανσανσερ
και ,...
ασφυξιογονες μάσκες...

νασαι καλα

πονεσε η κοιλια μου με αυτη τη φωτογραφια

καλο βραδυ

γιωργος καππα

Le Chat Noir είπε...

Αυτο με τις περιεργες ζαριες του Συμπαντος... Δεν ξερεις ποσο έχει ταλαιπωρησει τις σκεψεις μου.... Ωστοσο τι να κανω... Σκαω {στα γελια}







xxx

Related Posts with Thumbnails