19 Σεπ 2010

Σινεμά ο Παράδεισος-Δ' Μέρος

..
..
..
Απ' τις πιο ωραίες ταινίες που είδα τελευταία, είναι αναμφίβολα το "Creation" και μιας που μιλούσα γι' αυτό με μια φίλη, σκέφτηκα να γράψω και μια σχετική ανάρτηση, γιατί θ' αρχίσω να ξεχνάω πια.. Το "Creation" λοιπόν αναφέρεται στην αληθινή ιστορία του Δαρβίνου. Κυρίως επικεντρώνεται στο πόσο τον επηρέασε ο θάνατος της κόρης του και τι διλήμματα είχε, ωσότου αποφασίσει να εκδόσει το πασίγνωστο βιβλίο του "Η καταγωγή των ειδών". Σ' αυτή την ταινία είδα μερικές απ' τις ωραιότερες εικόνες που έχω δει ποτέ σε κινηματογραφική παραγωγή. Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σας έχω ένα video παρακάτω κι εδώ θα βρείτε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.
..



..
Εξίσου μου άρεσε και η ινδική ταινία "The japanese wife", που βασίζεται στο βιβλίο "The Japanese Wife and Other Stories" του λογοτέχνη Kunal Basu. Κάντε κλικ στους συνδέσμους και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.



..

Kι επίσης ανεπιφύλακτα προτείνω την ισπανική "Manolete" που αναφέρεται στη ζωή του πιο διάσημου ταυρομάχου της χώρας, του Manuel Laureano Rodríguez SánchezΕδώ θα δείτε κι άλλα σχετικά video για κείνον κι εδώ τις ιστορικές πληροφορίες για τη ζωή του.
..


..
Πέραν αυτών, με ενδιαφέρον παρακολούθησα την "Shangai", (αν και μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα τα σκηνικά της πόλης), το "The killer inside me"  και το "Echoes of the Rainbow". Αδιάφορη βρήκα την ταινία "Salt", ιντριγκαδόρικο το "Inception", μέτριο το "The American", έξυπνο κι αγωνιώδες το "Abandoned"Και η συνέχεια, την επόμενη φορά..

..
..
..
..

Related Posts with Thumbnails